08:39
13 листопада - Всесвітній день Доброти

13 листопада  - Всесвітній день Доброти

      Є дві речі, всім нам необхідні: у світі – мир, а в душах – доброта!

      Сьогодні поширюється Всесвітній рух за доброту. Прагнення виявляти доброту надихає людей відповідати добротою і передавати її іншим.

      ДОБРОТА – це усвідомлене бажання допомагати, підкріплене силою і діями. Це розуміння того, який ефект справить зроблений нами вчинок. Добро наповнює життя людини сенсом,  який буде тебе супроводжувати протягом всього життя. Закликаємо кожного до творення добра!

        Напередодні Міжнародного дня доброти  учні 9 класу нашої школи  Кабанюк Олександр, Браніш Володимир, Мереуца Андрій на чолі з педагогом - організатором Кривошеїною Анною Михайлівною  вирішили прийти на допомогу до пенсіонерів  Торопової  Ірини  Аюбівни та Юрія Петровича , так як вони мають неповноцінне здоров’я. У них такі фізичні вади : у Ірини  Аюбівни  хвора рука, а в  Юрія Петровича  -  вада зору ( сліпота). Ірина Аюбівна  дуже зраділа, що до них завітали учні на допомогу. До учнів школи приєднався учасник АТО нашого села Кривошеїн Микола Аркадійович.Учні допомогли прибрати бідя дороги та нарубали дров,які склали до комори. Вдячності пенсіонерів не було меж.  

   

 

 

 

 

  

Один з учнів надав допомогу  інвалідові  нашого села Шпаку  Віктору Володимировичу (параліч правої  руки). Мереуца Андрій допоміг прибрати  біля будинку при дорозі та підкидати каміння біля огорожі.

  Для учнів нашої школи є прагненням душі робити добро, допомагаючи своїм односельцям. Це характерна риса кожної сільської дитини, яка прививається їм ще з молоком матері.

Це був один з днів прояву доброти учнів нашої школи.

Категорія: новини | Переглядів: 405 | Додав: :-)
Всього коментарів: 0
avatar