17:51
День Гідності та Свободи

В українському календарі з’явився ще один пам’ятний день – День Гідності та Свободи, який українці будуть відзначати 21 листопада. 

      Вчительський і учнівський колективи Кіровської ЗОШ І-ІІ ст. з відповідальністю та пошаною віднеслися до відзначення та проведення Дня Гідності та Свободи.

     19 листопада у початковій школі організатором Хоменко А.В. для учнів 3 та 4 класів був проведений виховний захід на тему: «День Гідності та Свободи», під час якого діти дуже багато розповідали про нашу країну, про її символи. Також вони малювали малюнки, у яких, на їхню думку, можна зобразити свободу та мир.

    20 листопада у старших класах школи організатором школи Шугайло М.П. проведена лінійка, присвячена Дню Гідності та Свободи, в якій взяли участь учні 5-9 класів та педагогічний колектив школи. Діти розповідали слова, присвячені учасникам АТО, Майдану, мирним жителям, які перебувають під обстрілами в зоні АТО. Хвилиною мовчання було вшановано всіх загиблих під час цих буремних подій. У моторошній тиші лунав Гімн України. Учасник АТО Кривошеїн Микола подарував школі бойовий прапор, який був показаний учням на лінійці. Виступила дружина воїна Кривошеїна Анна Михайлівна, розповівши про службу чоловіка,  щоденний зв'язок з ним, про його життя і побут на службі в зоні АТО.     

    Виступив директор школи Свідовий С.В., який підсумував роботу класних керівників і учасників виступу на лінійці  про проведену роботу щодо відзначення Дня Гідності та Свободи  

      

      

Категорія: Свято в школі | Переглядів: 388 | Додав: :-)
Всього коментарів: 0
avatar