22:37
«В сім′ї вольній, новій»

        У святково прикрашену залу завітали учні 1-9 класів у супроводі своїх класних керівників, а також  наймолодші діти школи – підготовча група із вихователем Д.В. Ливицькою. Їх запросили на конкурс читців «В сім′ї вольній, новій», організований педагогами-організаторами та вчителями-мовниками.

        На авансцені виставлений портрет Т.Г. Шевченка, прикрашений вишитим українським рушником; вислови про Кобзаря  та вислови із творів Т.Г. Шевченка.

        Розпочався захід музичною заставкою, в  якій на фоні музики велась розповідь про життєвий  і творчий шлях поета, звучали уривки з творів      Т.Г. Шевченка.

       

Конкурс читців вміло провели ведучі, якими були восьмикласниці Возна Наталя та Яловчук Діана. Вони оголосили членів журі, до складу якого ввійшли  директор школи Т.Д. Громова  та заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель української мови та літератури Л.А. Обнявко.

         Першими конкурсантами були вихованці підготовчої групи Свищ Марина та Рапач Сергій. Ї х змінила першокласниця Свищ Вікторія, продекламувавши уривок з поеми «Княжна». На сцену виходять учні другого класу Шевченко Дарія і Рудов Ярослав. З третьокласників виступили Таранюк Артур та Ланова Катерина. І завершили виступи найстарші учні початкової школи Козак Олена, Тушич Владислав та Гончар Олександр.

         Настав час показати свої читацькі здібності учням старших класів. Представники 5-9 класів читали вірші, присвячені Т.Г. Шевченку. Це п’ятикласниця Маруняк  Анна, учениця 7 класу Мельник Тамара, учень 8 класу Бурлаченко Павло і дев’ятикласниця Яловчук Еліна.

         Всі присутні  вшанували пам'ять великого Кобзаря хвилиною мовчання.

В кінці ведучі, виступаючи, дали змогу членам журі підготовитись до виступу з оголошення результатів конкурсу читців.

         Журі вручили грамоти всім учасникам за участь у конкурсі читців і нагородили переможців, які зайняли І, ІІ і ІІІ місця.

Категорія: Свято в школі | Переглядів: 499 | Додав: :-)
Всього коментарів: 0
avatar