09:30
Вшанування Героїв Небесної Сотні

  «Боротьба не за щастя вже навіть іде – за життя!»

    Бо його забирають.

    Нас надія веде, нас ідея веде

    За свободу до рідного краю.» 

Саме такими словами розпочалася лінійка-реквієм, приурочена вшануванню пам’яті Небесної сотні для учнів 5-9 класів, яку підготувала і провела педагог-організатор Хоменко А.В.

«Герої не вмирають!» - під такою назвою проходила  лінійка-реквієм, приурочена світлій пам’яті Небесної Сотні.

Під час жалобного заходу звучали скорботні пісні та вірші.   З глибоким сумом присутні слухали пісню  «Пливе кача по Тисині», яка стала Майданівським гімном, символом сучасної свободи. Хвилиною мовчання вшанували Героїв та запалили свічі пам'яті. Закінчилася лінійка-реквієм виконанням Гімну України.

Перед  вчителями та учнями старших класів виступив директор школи Свідовий С.В. Він зазначив,  що потужними мирними акціями на захист своїх свобод Україна вразила весь світ. Але за перемогу над  диктатурою наш народ заплатив високу ціну, та водночас ми стали більше цінувати власну гідність, поважати свою державу.

 

Також цього тижня було проведено Свято Миру, яке підготувала та провела вчитель 3 класу Гончар Л.В. Всі дітки були вбрані в український одяг, у кожного учня в руках були прапорці та голуби, на яких вони записали свої побажання  і в кінці свята подарувала своїм батькам та вчителям, які були присутні на цьому заході. Дуже гарно проведено було свято, діти декламували вірші про мир, про Україну, співали пісні. Вчитель вдало підібрала  матеріал до даної теми. На дошці були записані вислови про мир, багато використано наочності. Вдало прикрасила класну кімнату. На різнокольорових кульках були записані слова: ми за мир, мир в нашій країні. Хвилиною мовчання вшанували  пам’ять тих людей, які воювали за мир, хто віддав своє життя в ім’я світлого майбутнього.

Категорія: Свято в школі | Переглядів: 449 | Додав: :-)
Всього коментарів: 0
avatar